Rygte: Apple vil købe tv-producenten Loewe

Loewe kan lave lækre fladskærme og andet grej til stuen, nu skulle Apple ifølge rygter have kig på det tyske firma.

Rygte: Apple vil købe tv-producenten Loewe

Der har længe huseret rygter om, at Apple vil lancere fladskærms-TV, og nu forlyder det på hjemmesiden Appleinsider.com, at amerikanerne har sendt et købstilbud til den tyske tv-producent Loewe. De skriver dog også, at ”rigtigheden af de fremlagte oplysninger ikke i første omgang har kunne verificeres.”

Skal vi tro historien, så skulle Apple have lagt 87,3 millioner euro på bordet, dette er et stykke over Loewes aktuelle markedsværdi – der skulle være omkring 58,8 millioner euro.

Går salget igennem får Apple en masse know-how om hvordan man producerer et tv, samt at Loewe er kendt for at have et minimalistisk og elegant design – hvilket på mange måder matcher Apples.

Loewe AG blev grundlagt i Berlin i 1923, og beskrives af mange som tyskernes pendant til danske Bang & Olufsen. Loewe er dog kendt for at være hurtigere med på de nye teknologiske bølger end B&O.

Opfølgning af sagen

Siden vi kørte denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden fortsatte historien. 14/5/2012 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med en artikel med temaet Apple begynder at fjerne 4G-betegnelsen fra Den nye iPad – Læs videre her. Se de seneste nyhede om temaet her.