Rygte: Få uger til iPhone 5

iPhone 5 bliver præsenteret i starten af oktober, og du kan se her, hvordan den kommer til at se ud!

Rygte: Få uger til iPhone 5

Det mildest talt pibler frem med rygter om den kommende iPhone 5, og vores tidligere gæt på, at mobilen bliver præsenteret i starten af oktober lader til at holde vand.

I hvert flad har avisen New York Times tidligere på ugen skrevet, at en anonym Apple-medarbejder fortæller, at de “blot er uger fra en lancering af iPhone 5”.


Læs også:
Det tyder på oktober-lancering af iPhone 5

Det samme fortæller France Telecoms topchef, Stéphane Richard. Ifølge OS X Daily mener han at vide, at iPhone 5 lanceres den 15. oktober.

Men ikke nok med det. Websitet Boy Genius Report publiserede torsdag billeder af en ny iPhone-case fra firmaet Case-Mate. Billederne var tilgængelige på Case-Mates hjemmeside i en kort periode, men blev hurtigt erstattet med en side med teksten: “Vi har dine cases, når du har din nye iPhone”.

Billederne viser en større, fladere iPhone med samme aluminiumsbagside som iPad 2. Er de ægte, eller er det et reklamestunt? Hvem ved. Men designet stemmer godt overens med de rygter, der har floreret de seneste måneder.

Den næste iPhone forventes at være udrustet med A5-processoren, som også er benyttet i iPad 2, såvel som et nyt high-res 8 megapixel kamera.

Redaktionen har dækket den videre fortælling

Siden vi publicerede denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden gik videre med historien. 15/9/2011 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med nyheden; iPhone kommer HELT tæt på – Læs videre her. Få også seneste nyt om sagen her..