Rygte: iPhone 7 bliver hyperminimalistisk

Der er fortsat længe til, at iPhone 7 lanceres, men allerede nu dukker der informationer op om designet.

Rygte: iPhone 7 bliver hyperminimalistisk

Du skal ikke forvente, at Apple er klar med iPhone 6S afløseren før til september. Men selvom der er længe til, er der allerede nyt om, hvad vi kan forvente af Apples kommende flagskib.

Apple-bloggen Macrumors oplyser nemlig, at iPhone 7 vil få et langt mere stilrent ydre end hidtil. Det kommer fordi Apple vil lade kameraet gå i et med bagsiden, og derved skrotte den udskældte kamerabule på iPhone6 og 6S. Det rygtedes samtidig, at iPhone 7 Plus vil have et dobbeltløbet kamera.

Læs også: Rygte: iPhone 7 Plus får to kameraer på bagsiden

Samtidig vil bagsidens plastriller fjernes, for at give udsigt til en ubrudt metallisk bagside.

Sammen med verserende rygter om at 3,5mm stikket vil fjernes, vil iPhone altså 7 få langt færre huller, riller eller buller, der kan skæmme designet. Resultatet kan derfor ende med at være den mest minimalistiske iPhone til dato.

Hvorvidt Apple har et nyt design-sprog på trapperne kan vi dog allerede få vished om i de kommende uger, hvor både en ny iPad og en mini-iPhone forventes at blive lanceret.

Se også: Her er datoen for Apples kommende iPhone- og iPad-eventret.


IPhone 7
Et mock-up af hvordan iPhone 7 kan tage sig ud. Foto: macrimors

Sagen videre

Her får du den kronologiske fortsættelse i historien og anvisning til absolut seneste nyt om temaet. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 3/2/2016 publicerede vi et indlæg omkring Her er datoen for Apples kommende iPhone- og iPad-event – Historien kan du læse her. Den absolut seneste udvikling i sagen kan du følge her.