Rygte: Nokia skal lave WP7 telefoner

Rygterne svirrer fortsat om, hvorvidt Nokia i det nye år skal producere smartphones med Windows Phone 7 styresystemer.

Rygte: Nokia skal lave WP7 telefoner

Lige siden Stephen Elop blev øverste direktør for Nokia tidligere i år, har mange spekuleret i, om han ville bruge sin tidligere stilling som business-chef for Microsof til noget.

Og nu ser det ud til, at Stephen Elop forsøger at få WP7 styresystem ind i fremtidige Nokia smartphones, det skriver det anerkendte russiske mobil-site, Mobile-Review.  

I hvert fald har Nokia og Microsoft på det seneste efter sigende haft flere møder bag lukkede døre.

Men igen, det er der jo så mange, der har haft – deriblandt Andy Rubin, der er chef for Googles Android-udviklingsafdeling.

Hvad med Symbian?

Nokia har ellers lagt kræfterne i at udvikle deres Symbian styresystem.

Men for nylig meldte de ud, at MeeGo var fremtiden for Nokia, og at de i løbet af 2011 vil komme med en den bedste brugerflade smartphones-verden nogensinde har set.

Nokia er ellers kommet forholdsvis stærkt tilbage efter lanceringen af Nokia N8, efter nogle år med både teknologisk og økonomisk tilbagegang.

Læs også:
Nokia N8 er en populær smartphone
Nokia sagsøger Apple for patenter
Apple og HTC fører stort på smartphones
 

Videre om emnet

Her finder du næste interessante vinkel i sagen. mobilsiden har holdt fast i temaet. Efterfølgende d. 20/12/2010 publicerede vi en artikel der drejer sig om Sammenligning: Samsung Galaxy S mod Google Nexus S – Fortsættelsen om emnet kan læses her. Læs også seneste nyt om emnet her..