Rygte: Ny iPad præsenteres i marts

Apple forventes at afholde en presse-event i begyndelsen af marts hvor tredje generation af iPad afsløres for omverdenen.

Rygte: Ny iPad præsenteres i marts

Anonyme kilder siger til flere amerikanske medier, at Apple vil præsentere den næste iPad i begyndelsen af marts måned. AllthingsD.com har blandt andet været i kontakt med disse anonyme kilder.

The New York Times har også været i dialog med en anonym kilde fra Apple, som fortæller, at den tredje generation af iPad netop nu testes internt. Designmæssigt ligner den iPad 2, dog har “iPad 3”  en hurtigere processor og en ny og forbedret skærm.

The New York Times skriver ligeledes, at det endnu er uklart om Apple ventes, at bruge navnet iPad 3 eller i stedet kalder den tredje generation for iPad 2S.

iPad 2 blev præsenteret den 2. marts sidste år, og allerede den 11. marts var den ude i butikkerne i USA, og i de danske butikker den 25. marts.

Det forventes Apple gentager en lignende tidsplan med en ny iPad.

Efterfølgende nyt om sagen

Fortællingen slutter ikke her. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 7/2/2012 gik vi videre med historien Lejer 50 iPads for 289.000 krKlik her og læs den fulde artikel.. Læs også seneste nyt om temaet her.