Rygte: Ny iPhone får 4.6″ display

Fra underleverandører i forlyder det, at Apples nye iPhone får et 4.6” Retina display.

Rygte: Ny iPhone får 4.6″ display

Tavsheden har lige lagt sig, efter at iPad-rygtemøllen var gået i stå efter lanceringen af den nye iPad. Men hvis du lytter godt efter, kan du allerede høre at det knager i det fjerne. Og ja der er naturligvis tale om iPhone 5-rygtemøllen, der så småt er begyndt at rotere.

Ifølge Reuters er Apple begyndt at bestille dele hos underleverandører, og en anonym kilde peger på, at den nye iPhone får et 4.6” Retina display.

Hverken LG eller Samsung, der er de helt store producenter af skærme, har afvist at kommentere på oplysningerne.

Samsung der er en af Apples store konkurrenter på smartphonemarkedet bruger selv et 4.6” display på sit flagskib Galaxy S II, der kom på markedet i april 2011.

Sydkoreanske medier oplyste i dag, at de forventer en introduktion af den nye iPhone allerede i andet kvartal. Dette virker dog meget hurtigt, eftersom iPhone 4S blev introduceret i oktober 2011.

 

Temaets videre forløb

Siden redaktionen publicerede denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. d. 7/3/2012 dykkede vi igen ned i emnet med et indlæg omkring Apples iOS 5.1 kan nu hentes til iPhone og iPad – Artiklen kan du læse her her. Emnet dækkes fortløbende af redaktionen. Aktuelle nyheder om iPhone finder du her. .