Rygte: Ny iPhone til september

Skal man tro Reuters sædvaneligvis velunderrettede kilder, så kan vi vente den næste iPhone til september.

Rygte: Ny iPhone til september

Rygterne var gået forud, at vi nok ikke ville se en ny iPhone allerede til sommer. Reuters har nu talt med tre forskellige kilder, hver især med kendskab til Apples produktion, og de bekræfter at iPhone 5 kommer til efteråret.

To af Reuters kilder kunne fortælle, at firmaerne der leverer til Apples nye iPhone starter produktionen op til juli/august. Der er firmaer som Largan Precision Co Ltd (kamera modul), Wintek Corp (Touchscreen) og Foxconn Technology Co Ltd (kabinet).

Telefonerne samles herefter hos Hon Hai Precision Industry, flagskibet i Foxconn Technology Group.

Alle tre Reuters kilder var enige om, at med den tidsplan der ligger for produktionen, ventes de første iPhone 5 telefoner på markedet til september.

En af kilderne fortalte at den nye iPhone 5 vil have en hurtigere CPU, men ellers mere eller mindre få samme udseende som iPhone 4.

Ingen af Reuters kilder ønskede at stå frem offentligt, da Apples planer endnu ikke er offentliggjort.

Reuters har forsøgt at få en kommentar fra Apple, men uden held. Der var ingen talsmand ledig for en kommentar

Kilde: Reuters

Historiens videre kronologi

Næste artikel om temaet er også interessant. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 20/4/2011 blev sagen bragt videre med en nyhedsartikel med fokus på Google indrømmer: Vi er glade for iPhone – Den kan læses her. Seneste nyheder om iPhone ser du her..