Rygte: Ny oplader-type til iPhone 5

Apple ønsker patent på ny type stikkontakt, som kan bruges til både opladning og dataoverførsel.

Rygte: Ny oplader-type til iPhone 5

Apple har længe brugt en magnetisk ladekontakt til deres bærbare computere, som bærer navnet Magsafe. En af de smarteste ting ved denne oplader er, at snubler man over ledningen, så falder stikket ud uden det bliver ødelagt.

Rygterne går nu på, at Apple påtænker en lignende type stik til kommende iPhones. Det skriver hjemmesiden Appleinsider.com.

Tilbage i 2010 fik Apple patent på denne teknologi til mobile enheder, dengang var der dog kun tale om en ”oplader”. Men nu går rygterne på, at Apple har søgt om nyt patent på en løsning der ligner, men kan bruges til både opladning og overførsel af data.

Opladeren til iPhones i dag benytter Apples 30-pink kontakt, hvilket der er en række ulemper ved.

Appleinsider.com skriver også, at Apple planlægger en vandtæt iPhone-model, hvilket giver endnu mere ”gro-bund for tankerne om den nye opladertype”, da denne er fuldstændig vandtæt.

Sidste nyt om iPhone

Der er sket en del siden vi bragte historien. mobilsiden gik videre med sagen. 2/2/2012 kom den efterfølgende historie med en artikel omkring Giv din Windows Phone “iPhone look”Klik her for den efterfølgende artikel.. Få også seneste nyt om sagen ved at trykke her..