Rygte: Sony på vej med monster topmodel

Ifølge et lækket billede, og rygte baserede specifikationer, er en Sony topmodel tilsyneladende på vej. Se billeder her.

Rygte: Sony på vej med monster topmodel

Sony er på vej med en ny mobil, og denne gang skal konkurrenterne passe på, for Sony er tilsyneladende på vej ind i topmodel-segmentet, det skriver Briefmobile.com.

Navnet skulle efter sigende være Sony LT29i Hayabusa, om det er det endelige navn er uvist.

Hvis Hayabusa er navnet på den kommende mobil, så kan det være at Sony vil have noget til fælles, med verdens tidligere hurtigste serieproducerede motorcykel, fra Suzuki kaldet Hayabusa.

Specifikationer

Denne Android-mobil skulle være udstyret med nogle forventningsfulde specifikationer, blandt andet en opgraderet Snapdragon S4 Pro processor, med den helt nye Adreno 320 GPU fra Qualcomm.

Et 13 megapixel kamera, med HDR-sensor der understøtter videooptagelse, og er specielt god til at tage billeder under lyssvage forhold.

Skærmen skulle ifølge billeder og rygter være en 4,55 tommer, udstyret med HD Reality display, og det hele er pakket ind i et tyndt syv millimeter design og med et batteri på hele 2.200 mAh, der skulle være nok til at give mere end en hel dags brug.

Ifølge rygterneskulle telefonen være klar til offentligheden i juni måned, med en lancering i juli 2012.

Sony LT29i, Hayabusa
Billede af Sony LT29i Hayabusa

Billeder taget med enheden

Telefonen er som tidligere nævnt blevet spottet på billedet, som kan ses herover. Men også billeder taget med telefonen er angiveligt blevet fanget som kan ses herunder:

Sony LT29i, Hayabusa
Billede taget med samme kamera sensor som i Sony LT29i Hayabusa