Rygte: TabletMac på vej fra Apple

Rygterne har længe kørt i medierne, at der skulle være en tablet på trapperne fra Apple. Efter det er kommet frem at Apple nu ejer varemærket TabletMac er rygterne ikke blevet mindre.

Rygte: TabletMac på vej fra Apple

Om det blot er rygter, Apple der hypes endnu engang eller der virkelig er noget om snakken vides endnu ikke.

Men sikkert er det, at Apple nu ejer varemærket TabletMac, hvilket tidligere har været ejet af firmaet Axiotron. Selvsamme firma er specialiseret i at modificere bærbare fra Apple, og udstyre dem med trykfølsomme skærme.

Der kan være flere grunde til at Apple har registreret varemærket TabletMac, så det i ligeså høj grad være fordi de ønsker at have kontrol over varemærker der indeholder ordet ‘Mac’, men det kan også betyde at der er en TabletMac på trapperne fra Apple.

Ifølge rygterne skulle den måske kommende TabletMac ligne en forstørret iPhone, og have en trykfølsom skærm på omkring 10 tommer.

Der er nu også udfra rygterne blevet lavet nogen billeder på nettet, men vanen tro er der intet officielt kommet fra Apples side.

Videre om temaet

Siden redaktionen publicerede denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har bragt sagen videre. 25/11/2009 blev sagen bragt videre med historien om Apple: Tobaksrøg fjerner garantien – Klik her. Vi følger op på emnet. Se seneste nyt her.