Rygter: Apple med spillemaskine

Skal Apple til, at lave bærbare spillekonsoler?

Rygter: Apple med spillemaskine

Er du Apple-fanatiker? Så er der godt nyt. Firmaet med det velkendte æble, som i øjeblikket har kæmpe succes med deres iPod og ikke mindst iPhone, er ifølge rygter på nettet ved, at planlægge en spilkonsol-version af deres velkendte computer.

I første omgang tales der om en håndholdt konsol, i stil med den velkendte Nintendo Gameboy eller Sony PSP. Om denne håndholdte konsol også samtidig er en mobiltelefon skal være usagt.

Det vides heller ikke om der på længere sigt, kommer en konkurrent til Playstation, X-box og Nintendo.

Apple har for nylig indsendt en ansøgning om, at få opdateret deres varemærke, så det også kan dække legetøj, spil, videospil, konsoller til tv-spil og elektroniske undervisningsmaskiner.

Samtidig har selskabet for noget tid siden, indgået en alliance med Intel, om at udvikle nye superhurtige processorer, som skal være velegnede til små bærbare spillemaskiner. Derfor tyder meget på, at Apple går med tanker om at lancere en iBoy.

Opfølgning:

Her får du den kronologiske fortsættelse i historien og anvisning til absolut seneste nyt om temaet. mobilsiden gik videre med historien. 13/2/2008 fulgte vi op med en vinkel på Telia kritiske overfor Apple – Forstættelsen om temaet kan læses her. Redaktionen har fokus på tematikken. De seneste nyheder finder du her.