Rygter: Motorola Z10 – meget bedre!

De seneste to rygter fra Motorola har været yderst skuffende. Nu ser det i mellemtiden ud til, at Motorola Z10 kan gøre fremtiden lidt lysere for mobilgiganten i krise.

Rygter: Motorola Z10 – meget bedre!

Sidste uge kunne Mobilsiden.dk rapportere om rygter, der fortalte at glasmobilen U9 og vulkanmobilen W5 snart ville blive introduceret af Motorola. Og hvilke skuffelser!

Nu er endnu et rygte dukket op, denne gang om "banan-mobilen" Z10. Den bliver ifølge rygterne også præsenteret i oktober, og det bliver med 3,2 megapixels digitalkamera, højkvalitets video med 30 fps, digitalkamera med autofokus, samt 3G.

Altså både bedre specifikationer og design. Samtidig ser rygterne ud til, at være rimeligt solide, da de startede med en butiksfejl.

En computerforretning havde sat et skilt op, der reklamerede for Motorola Z10. Men de fik nok lidt af en skideballe af Motorola, da skiltet allerede var væk fire timer senere.

Andre rygter melder om, at Z10 kører på Symbian UIQ.

Flere nyheder i sagen

Siden vi kørte denne artikel er der kommet mere til sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 11/9/2007 kørte vi et indlæg omkring Motorola skifter strategi – glem alt om RAZR – Læs videre her. Se også de seneste nyheder om emnet her.