Rygterne om iPhone 5 fortsætter

iPhone 5 blev det mest voksende søgeord på Google’s søgemaskine i 2011, tiltrods for telefonen slet ikke findes. Rygterne fortsætter her i 2012.

Rygterne om iPhone 5 fortsætter

Mange forventede, at Apple ville præsentere en iPhone 5 i sommeren/efteråret 2011, men i stedet for blev det til iPhone 4S.

Rygterne om iPhone 5, har dog fortsat lige siden, hvilket også gjorde ”iPhone 5” til det mest voksende søgeord på Google i Danmark i 2011.

Nu forlyder det fra en anonym kilde i det kinesiske firma Foxconn, som producerer noget af indmaden i Apples produkter, at der pt. testes forskellige prototyper af den kommende iPhone 5. Kilden udtaler sig til hjemmesiden 9to5mac.com.

Kilden fortæller også, at Apple-fans godt kan vente store forandringer på den kommende iPhone 5. Blandt andet skulle skærmen blive større end fire tommer.

Kilden er ifølge 9to5mac.com troværdig, da det er samme kilde der røbede at Apple sommeren 2011 ikke kom med en iPhone 5, men en opgraderet udgave af iPhone 4.

Hvad tror du? Kommer der en iPhone 5 i 2012 – eller kommer Apple med en iPhone 4S II eller andet? Skriv i kommentarfeltet herunder.

Flere nyheder om emnet

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på historien. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. Allerede d. 24/1/2012 fulgte vi historien op med artiklen Nokia-succes – Lumia 800 sælger på ”iPhone niveau” – Læs den her. Læs også seneste nyt om temaet her..