Så hurtig er Apples nye iPhone 5

Processoren i iPhone 5 er allerede blevet pre-testet og resultatet er en overraskende hurtig mobiltelefon fra Apple.

Så hurtig er Apples nye iPhone 5

Apple lovede under præsentationen af iPhone 5, at enhedens processor og GPU ville være dobbelt så hurtig som forgængeren iPhone 4S.

Denne udtalelse har den anerkendte hjemmeside Anandtech.com, efterfølgende sat sig for at holde Apple op på, og derfor testet processoren i iPhone 5.

Det er der kommet en lang række spændende og for nogle måske overraskende resultater ud af, med fordel til Apple.

I testen om processorens evne til at bearbejde blandt andet hjemmesider, viser resultatet at iPhone 5 gennemsnitlig er 2,13 gange hurtigere end iPhone 4S, ud fra 9 forskellige tests.

Testen af grafikprocessoren i iPhone 5 viser at enheden er hurtigere end forventet, således er resultatet af tre grafikkrævende tests at iPhone 5 er 2,26 gange hurtigere end iPhone 4S.

Det viser sig dog at der er et overraskende element i testen af iPhone 5, slår man netværksforbindelsen fra i telefonen således man kun er på Wi-Fi, så forøges telefonens ydeevne væsentlig ifølge en browser test.

Herunder kan resultatet af sammenligningen mellem iPhone 5 og 4S ses, uddybende resultater kan ses hos Anandtech.com.

iPhone 5 processor, A6
Her ses hvor meget hurtigere iPhone 5 er i fohold til iPhone 4S

Redaktionen har mere til historien

Vi prøvede, men vi kunne ikke lade sagen ligge. mobilsiden har bragt sagen videre. 25/9/2012 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med en artikel omkring emnet Så godt er kameraet i iPhone 5 – Historien finder du her. Du kan læse absolut seneste nyt her.