Så kom opdateringen – iPhone 5 – nu med 4G

Apple har netop udsendt en opdatering, som blandt andet betyder 4G-understøttelse til iPhone 5-brugere i Danmark.

Så kom opdateringen – iPhone 5 – nu med 4G

Apple kunne have været den første mobilproducent på det danske marked med en 4G-telefon, men understøttelsen af 4G på de danske netværk var ikke klar fra salgsstarten.

 – Ny Apple-fejl: Ingen 4G i iPhone 5 før til november

Og siden da har ventetiden været lang for mange, men nu er den langt om længe ovre.

Apple har netop udsendt en opdatering, som bringer iOS 6.1 til iOS-enheder. Og for mange iPhone 5-brugere betyder det nu, at telefonen understøtter 4G-netværket.

 – Apples iOS 6.1 åbner for 4G i iPhone 5

Det er ikke alle iPhone 5-ejere, som kan se frem til 4G-understøttelsen. I første omgang er det kun 3 og Telia kunderne, som langt om længe får det fulde udbytte af iPhone 5. Telenor har endnu ikke åbnet for deres 4G-net, mens iPhone 5 slet ikke understøtter de frekvenser, som TDC udbyder 4G på.

 – Tips: Sådan får din iPhone 5 adgang til 4G-nettet

Teleselskabet 3 har tidligere været ude med en melding om, at danskerne måtte vente til efter jul med 4G-understøttelse – og det viste sig altså at være rigtigt. Men nu er der langt om længe 4G på iPhone 5.

Apple har også udsendt version 6.1 til iPad.

iOS 6.1 er kompatibel med iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPad (3. og 4. generation), iPad mini, iPad 2 og iPod touch (4. og 5. generation). Nogle funktioner er evt. ikke tilgængelige på alle produkter.

 
Læs også:
 – iPhone 5 kun 4G/LTE på 1.800 MHz
 – iPhone 5 – bedst, men innovationen mangler (mobiltest)
 – Rygte: iPhone 5S og iPhone Math på vej til juni

Mere til fortællingen

Meget er sket siden redaktionen postede artiklen. mobilsiden gik videre med historien. 24/1/2013 gik redaktionen videre og fulgte op med fortællingen Rekordsalg hos Apple – men skuffede investorer – Næste artikel om temaet finder du her. Vi følger op på emnet. Se seneste nyt her.