Så let kan der snages i billederne på iPhone med iOS 6.1

Ved en simpel hacker-metode kan andre få adgang til indholdet på din iPhone pga. sikkerhedshul i iOS 6.1.

Så let kan der snages i billederne på iPhone med iOS 6.1

Det er altid en god ting, at have en kode på din telefon. Det giver tryghed og sikkerhed, men dog skal du alligevel være opmærksom, da der kan være huller i sikkerheden.

Tidligere er det blevet afsløret, hvor let det generelt kan være at gætte sig til andres PIN-koder, da folk ofte vælger for forudsigelige koder. Men denne gang er det den nyeste version af Apples styresystem, iOS 6.1, der indeholder et uheldigt hul. Det skriver Computerworld.dk.

Det betyder, at hvis de forkerte folk får fingre i din iPhone, kan de i værste fald få adgang til dine billeder og foretage telefonopkald på din regning.

Apple har overfor hjemmesiden AllThingsD bekræftet, at der er et sikkerhedshul i iOS 6.1.

 – ”Apple tager bruger-sikkerhed meget alvorligt. Vi er opmærksomme på dette problem og vil levere et fix i en fremtidig software-opdatering,” siger Apples Trudy Muller til AllThingsD.

Du kan i videoen herunder se, hvordan det kan lade sig gøre at udnyttet sikkerhedshullet i iOS 6.1. Det er hjemmesiden Jailbreaknation.com, som står bag videoen og også har fundet hullet i iOS 6.1.

Mobilsiden.dk opfordrer dog ikke til, at du forsøger dette hjemme.

Flere nyheder i sagen

Fortællingen gik sin videre gang. mobilsiden kørte videre med bolden. 16/2/2013 kom der flere nuancer om emnet med nyheden om Analytiker: Samsung gør klar til produktion af 100 millioner Galaxy S IV – Læs fortsættelsen her. Og der er sket meget siden. Klik her for at læse seneste nyt om temaet..