Sådan får du Æ, Ø og Å på HTC Hero

Ved at downloade og installere en keyboard-applikation fra Android Market kan man få direkte adgang til Æ, Ø og Å på Hero-tastaturet.

Sådan får du Æ, Ø og Å på HTC Hero

HTC’s nye Sense-brugerflade blev introduceret sammen med den populære Android-mobil ved navn Hero. På diverse debatfora har der været klager over, at brugerfladen ikke havde direkte adgang til Æ, Ø og Å, når der skal tastes sms-beskeder, e-mails og lignede – men det er der en løsning på.

Ifølge Mobilen.no kan tastatur-ønsket opfyldes ved hjælp af ‘Scandinavian Keyboard’-applikationen fra Android Market.

Når programmet er downloaded og installeret, skal der ændres skærmtastatur under telefonens indstillinger – her skulle det angiveligt også være muligt at downloade en ordbog.

Tastatur-indstillingen skal dog også ændres i selve beskedfunktionen på telefonen. Hold fingeren inde et par sekunder, hvor man normalt trykker for at begynde indtastningen. Når du slipper, skal en lille boks med mulighed for at redigere dukke op. Her kan man så vælge det nye skærmtastatur som ny indtastningsmetode.

Vi har desværre ikke selv haft mulighed for at teste Scandinavian Keyboard, så I må meget gerne skrive jeres mening om og erfaringer med applikationen i kommentarfeltet nedenfor.