Sådan får du lov til at købe en iPad

"Hende den langhårede" synes med statsgaranti at 6.000 kroner for en iPad er urimeligt. Specielt i december. Her er tre argumenter der vender NEJ til Ja!

Sådan får du lov til at købe en iPad

Du kan glemme det“, lyder det i disse dage ud gennem vinduerne, fra de små hjem, hvor husstandens gadgetfreak brændende ønsker sig en iPad.

Men hvis du ved, at I rent faktisk har råd, er det jo bare argumenterne der skal på plads, før en iPad er inden for rækkevidde.

Her er tre ting, som bestemt bør overbevise “fornægteren” om, at “so ein ding”, er absolut uundværlig i hjemmet.

Apple iPad
iPad i den originale beskyttelseslomme fra Apple

De tre hovedpunkter mod målet

Inden du starter, så køb en blomst med hjem. Og start for alt i verden ikke på nedenstående, før humøret er godt.

1. VI skal have en iPad
Gør det tydeligt, at det ikke er dig der skal have en iPad, men hele husstanden. Brug “VI” når du taler om iPad, så det bliver et fælles projekt.

“VI” er i det psykologiske spil en meget vigtig faktor. Og formår du, at gøre købet af en iPad til hendes egen idé, så er målet med sikkerhed nået.

2. Tal til indretningsarkitekten
Kvinder hader rod, ledninger og grimme gadgets. Slå på Apples unikke designprofil som er på niveau med B&O, Arne Jacobsen og P.H. Ord som “udødeligt designikon” bør virke stærkt.

Lov samtidigt, at din grimme 17″ computer aldrig havner i stuen igen. Fremover vil du (naturligvis) kun bruge den diskrete iPad i sofaen.

Formuleringer som “sådan en gammel bærbar pynter godt nok ikke i stuen”, vil helt sikkert få hende til at tænke: “ENDELIG erkender han det!”.

Med den originale beskyttelseslomme ligner iPad en bog, når den lægges på bordet, og ikke bliver brugt. Så husk på, at en iPad løser rod. Den skaber ikke rod.

3. Vis unikke applikationer
Det er vigtigt du viser hende hvad en iPad kan. Gå et smut forbi en autoriseret Apple forhandler og vis applikationer frem, der giver mening for HENDE.

F.eks. at hun kan læse magasiner som Vogue og ELLE direkte på iPad’en. Hvis ikke det overbeviser hende, så vis hvor let man henter hendes favoritmusik i iTunes – uden kabler og besværlige sidespring. Eller hent H&M’s tøjshop applikation.

Sidste og endelige trumf

Det ultimative trumfkort er naturligvis Angry Birds HD. Men det skal du KUN bruge, hvis INTET andet virker.

Problemet er nemlig det, at så får du aldrig din iPad tilbage igen. Dermed ender I med, at skulle købe to enheder, og dét får du garanteret aldrig lov til.

God fornøjelse med købet. Spred gerne denne iPad guide til dem af dine venner, som i disse dage har det svært derhjemme.

Skriv også gerne dine egne tips i kommentarfeltet herunder.

Læs også:
 – Priserne på iPad er påfaldende ens

Fortsættelse:

Fortællingen slutter ikke her. mobilsiden gik et skridt videre. 1/12/2010 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med artiklen; IT-analytiker: Antallet af iPads er “Apple-spin” – Læs fortsættelsen her. Få også seneste nyt i sagen her.