Sådan følger du med i Samsungs store event i dag

Samsungs Unpacked-event, hvor Galaxy Note 5 og Galaxy S6 edge+ ventes at blive præsenteret, finder sted i dag. Sådan følger du med hjemmefra.

Sådan følger du med i Samsungs store event i dag

Klokken 17:00 i dag går det løs, når Samsung skyder sin store Unpacked-event i gang i New York, hvor de næste store nyheder fra den sydkoreanske elektronikgigant bliver præsenteret.

I løbet af de foregående måneder har der været massevis af lækkede billeder af to smartphones, som så godt som sikkert bliver afsløret i dag: Samsung Galaxy Note 5 og Samsung Galaxy S6 edge+.

Et rundt Samsung-smartwatch med firmaets eget Tizen som styresystem har også været på tale.

Læs også: Samsung bekræfter: Inviterer til Unpacked-event om to uger

Som altid vælger Samsung at livestreame sin event, og det betyder, at du hjemme fra stuen kan følge med i alt nyt fra den store begivenhed. Livestreamen finder sted på Samsung Mobiles YouTube-kanal samt på firmaets egen hjemmeside, Samsung Tomorrow, som går live kort før klokken 17:00 i eftermiddag.

Hvis du ikke føler for at sidde foran skærmen en times tid, som sådanne events typisk tager, kan du alternativt holde dig opdateret på Mobilsiden, hvor vi selvfølgelig vil bringe alle de største nyheder om, hvad Samsung har i godteposen.

Læs også: Samsung Note 5 og S6 Edge+: Her er de første pressefotos

Så snart Samsung offentliggør livestreamen på YouTube, vil du også kunne finde den nedenfor i denne artikel.