Sådan følger du med når iPhone 4 kommer til Danmark

Natten til fredag starter salget af iPhone 4. Mobilsiden.dk er til stede og dækker begivenheden.

Sådan følger du med når iPhone 4 kommer til Danmark

Det er let at argumentere for, at iPhone 4 blot er Apples fjerde mobiltelefon, og endnu en highend-smartphone i rækken af mange.

Så hvorfor egentlig dække en salgs-start på et produkt?

Svaret er, at ingen anden mobiltelefon nogensinde har formået at skabe så meget opmærksomhed i markedet, som tilfældet er med iPhone’en.

Samtidigt kan vi på Mobilsiden.dk se, at I læsere virkelig gerne vil læse om iPhone 4. Og både dem som er for eller imod Apple, har livlige meninger, som hver dag brydes i vores kommentarfelterne under artiklerne.

Og hvis ikke vi på Danmarks største mobilsite skulle dække denne begivenhed, hvem skulle så?

John G. Pedersen
 – Chefredaktør

Sådan følger du med…

Salget af iPhone 4 starter som bekendt lige efter midnat fredag hos Telenor og Telia i både København og Århus.

I dagene op til – og på selve dagen, vil du kunne læse artikler om priser, salgssteder m.v., samt andre artikler, der handler om iPhone 4 på Mobilsiden.dk.

Torsdag aften vil et par af vores journalister være til stede for at møde iPhone-folket i ventekøen. Herfra vil vi bringe reportager, billeder og videoklips på siten i løbet af aftenen – og naturligvis er vi klar, hvis der pludselig opstår uventede nyheder.

Når produktet er frigivet officielt, vil vi også bringe web-TV om iPhone 4.

Tilmeld dig vores Facebook-gruppe eller Twitter som også benyttes i forbindelse med dækningen af iPhone 4 i Danmark.

Er du i kø? Vi vil gerne høre fra dig

Hvis du står i kø for at købe en iPhone 4 eller blot er taget til byen, for at mærke stemningen, så vil vi gerne høre fra dig.

Tag et billede med mobilen eller et kort videoklip fra der hvor du står, og send det til os. Du kan enten maile på adressen nyheder@mobilsiden.dk eller uploade det direkte på vores Facebook-væg.

Vi ser frem til at høre fra dig…

Opdateringer i sagen

Her følger vi op med den seneste udvikling. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 27/7/2010 blev sagen bragt videre med artiklen om Her sælges iPhone 4 fra fredag nat – Du kan læse den her. Tjek også seneste nyt om emnet her.