Sådan forfører Apple dig i deres butikker

En række af hemmelighederne bag de succesfulde Apple Stores er nu blevet afsløret. Læs her hvordan de forfører dig.

Sådan forfører Apple dig i deres butikker

Hvis du har været i en officiel Apple Store, så har du måske lagt mærke til alle skærmene på computerne står ”ens”? Dette er ikke en tilfældighed, men et salgstrick.

Carmine Gallo, som er forfatter til flere bøger om Apple, fortæller i erhvervsmagasinet Forbes hvordan Apple i deres officielle butikker forfører kunderne – og perfektionismen er i højsæde.

Skærmene på computerne står med en vinkel på præcis 70 grader, og medarbejderne har en applikation på deres iPhone, som kan hjælpe dem med at ramme den præcise vinkel. Maskinerne pudses og poleres desuden hver morgen.

Apple har erfaret, at hvis skærmen står i en vinkel på 70 grader, så føler kunderne sig draget til at tage den i brug, ligesom Apple også ønsker kunderne skal komme og bruge produkterne.

Derfor kan man, som kunde, altid gå ind i en officiel Apple Store og surfe på nettet, lytte til musik og downloade applikationer. Dette er også for, at kunderne skal få en ”fællesskabsfølelse” med virksomheden, og en slags ejerskabsfornemmelse til produkterne.

Seneste tilføjelse i sagen

Næste historie om emnet er også interessant. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 18/6/2012 kørte vi et indlæg omkring Apple kan give podcasts et kæmpe folkeligt gennembrud – Du kan læse den her. Emnet er stadig Hot. Klik her for seneste nyt..