Sådan ser en 60.000 kroners mobil ud

Vertu er luksusmobil til fingerspidserne - nu med indbygget butler.

Sådan ser en 60.000 kroners mobil ud

Drømmer man om at have sit ikoniske Hasselblad-kamera eller Bang & Olufsen lyd med i lommen er britiske Vertu måske omvejen værd. Men kun hvis tegnedrengen er spækket med de rette guld- eller platinkreditkort.

Herligheden hedder Vertu Signature Touch og kan, udover at vise ejermandens overlegne rådighedsbeløb, bryste sig af finish og materialer udelukkende fra allerøverste hylde. Skærmen er beskyttet af hærdet safirglas, mens resten af telefonen er svøbt i letvægtstitanium præget med håndsyet kalveskind.

Læs også: Luksusmobilen Lumigon T2 HD er på vej

På elektronik fronten er Vertu egentlig også godt med på beatet. Det er nyeste Android 4.4.2 der driver mekanikken, mens en hurtig Snapdragon 800 quad-core på 2,3 Ghz hersker i selve maskinrummet.

Specifikationer:

Mål: 146×70,6×9,8, 145 gram
Display: 4,7 tommer, Full HD-opløsning, 468 PPI
Kamera: 13 MP kamera godkendt af Hasselblad
Ydelse: Snapdragon 800 quad-core 2,3 Ghz, Adreno 330 grafik
Lagerplads: 64GB
Batteri: 2275 mAh
Software: Android KitKat 4.4.2
Øvrigt: Safirskærm, titanium og kalveskind, Qi trådløs opladning, NFC, butler.

Butler medfølger

Adelige materialer er en ting, men er skræddersyede tjenester som Google Now ikke personlige nok, inkluderer Vertu adgang til egen concierge i døgnets 24 timer. Samtidig bliver man automatisk medlem af ’Vertu Life’, et netværk af ekslusive events hvor kun de rette VIPs inviteres.

Læs også: HTC One (M8) anmeldelse – Velkommen til første klasse

Skal de ekstravagante oplevelser indfanges, er det billedspecialisterne fra Hasselblad der fintuner og godkender kameradelen. På lydfronten er det danske B&O der indstiller lyden med deres know-how indenfor luksuslyd.

Mobilsiden.dk regner ikke med at anmelde Vertu Signature Touch lige foreløbigt. Interesserede købere kan dog finde frem til nærmeste forhandler hos vertu.com. Luksusmobilen vil få debut inden udgangen af juni til vejledende 6.750,- britiske pund – eller omtrent det samme som en Ford Ka.