Samsung Bluetooth SBH650: Headsettet til musikelskeren

TEST: Samsung SBH650 er et billigt bluetooth headset, der holder hele vejen - og en bonus er, at du slipper for en bøde.

Samsung Bluetooth SBH650: Headsettet til musikelskeren

Headsettet fra Samsung er let at betjene, og nem at få til at virke med telefonen. Jeg har testet det både med en iPhone 3GS og Nokia X6, og i begge tilfælde har det været nemt og problemfrit at tilslutte.

Der har dog en sjælden gang været en lidt lyd-udfald. De steder jeg oplevede lidt lyd-udfald var dog, da jeg kørte steder, hvor mobildækningen heller ikke var i top – så dette spiller formentligt også lidt ind.

Hører man musik, når telefonen ringer, så skrues musikken ned, og den starter automatisk igen, når røret er lagt på. Headsettet kan enten bæres rundt om halsen eller kan via “clips” sættes fast på tøjet.

Lyden

Er man til det headset der medfølger, hvilket er et in-ear headset, så er lyden mere end godkendt.

Men der er også mulighed for, hvis man enten ikke kan lide den type headset, at man kan tilslutte et andet headset. Headsettet har et 3,5mm jackstick.

Bluetooth headsettet kan foruden mobiltelefoner også benyttes til blandt andet computere eller diverse andre bluetooth-enheder.

“Ørepropperne” i in-ear headsettet gør, at baggrundsstøjen reduceres kraftigt fra både bilen, øvrig trafik og meget andet.

Konklusion

Samsung Bluetooth SBH650 er et rigtig fint headset, som både er brugbart, at have liggende i bilen eller at høre musik på.

Det er dog ikke et headset, som egner sig til brug en hel arbejdsdag. Tror det er de færreste mennesker, som kan holde ud at have et in-ear headset i ørene hele dagen.

Eftersom headsettet er set til en pris på 350 kroner, så vil jeg dog sige, at man får valuta for pengene.

Er ens behov større, end blot at undgå bøder, når man kører rundt i bilen, eller til når der skal høres lidt musik…..ja – så skal man se sig om efter et dyrere headset.

Den samlede vurdering af headsettet ender på 5 ud af 6 stjerner.

Da man for de par hundrede kroner, både får et bluetooth headset, hvor lyden på musikken er ganske fortrinlig – samt muligheden for at tilslutte almindelige 3,5mm jackstick og foruden dette, så undgår man endda bøder.

Historien er ikke slut

Redaktionen har fulgt sagen og her er den seneste opdatering. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. Allerede d. 8/4/2010 gik redaktionen videre med nyheden om WiMP – ny Telenor musiktjeneste – Tjek artiklen her. Tjek også seneste nyt om temaet ved at trykke her..