Samsung dropper retssager mod Apple

Samsung har besluttet at droppe alle sager om fogedforbud i Europa mod rivalen Apple.

Samsung dropper retssager mod Apple

Samsung og Apple er om nogen et had/kærlighedsforhold til hinanden. De kæmper om det samme marked, både hos forbrugerne og gennem flere år også i retssale over hele verden, hvor begge parter beskylder hinanden for at krænke patentrettigheder.

Alligevel er begge firmaer afhængige af hinanden, da Samsung producerer flere af de chips, der anvendes i Apples produkter.

Nu er det dog ud til at Samsung løsner lidt op for det anspændte forhold, der har været omkring de mange retssager, hvor begge firmaer har forsøgt at få nedlagt fogedforbud, mod salg af konkurrentens produkter.

Samsung har nemlig besluttet at droppe alle retssager mod Apple, vedrørende fogedforbud i Europæiske lande.

Samsung begrunder, ifølge Ekstra Bladet, beslutningen med, at de ønsker at beskytte forbrugernes mulighed for at vælge frit.

Af en pressemeddelelse fra Samsung fremgår det: ”Vi mener klart, at det er bedre, når virksomheder konkurrerer retfærdigt i markedet snarere end i retten.”

Fortsættelsen i sagen

Siden redaktionen kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik et skridt videre. 19/12/2012 gik vi videre med et indlæg om Apple vs. Samsung: Apple taber nyt slag – Du kan læse det videre forløb her. Læs også seneste nyt om temaet her..