Samsung er ”kongen” af Android

Verdens største mobilproducent, Samsung, sidder på mere end 60 procent af hele Android-salget, det viser en ny opgørelse.

Samsung er ”kongen” af Android

Samsungs succes fortsætter, ikke alene er de verdens største mobilproducent, der er heller ikke nogen tvivl om de er ”kongen” af Android.

 – Samsung sidder på Android – mener Nokia

Nye tal fra Localytics viser, at Samsung sidder på mere end 60 procent af hele Android-markedet. Og Localytics tal viser også, at det er den populære Galaxy S III, som for alvor har gjort Samsung har fået et forspring til konkurrenterne.

Localytics har lavet en opgørelse over de 10 populæreste Android-smartphones og på 8 af disse står der altså Samsung. Samsung Galaxy S III er klart i front, mens vi skal ned på 8. pladsen for at finde HTC One og på 9. pladsen finder vi Droid Razr fra Motorola.

Det er spændende at se om tallene i nær fremtid også vil inkluderer Samsungs Galaxy Note 3, samt om konkurrenterne LG G2 og Sony Xperia Z1 også vil være at finde.

Samsung sidder også på Android-tablets, her er de repræsenteret med 5 ud af de 10 mest populære tablets.

Samsung har mange produkter i mange prisklasser, og især på tablet-markedet bæres der præg af at folk køber de billige tablets, og altså ikke de dyrere tablets som f.eks Xperia Tablet Z.

Android-markedsandele Samsung

Temaet er ikke slut

Næste artikel om temaet er også interessant. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 7/11/2013 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med sagen; Surface 2 – super til business (produkttest)Klik her og læs videre.. Redaktionen har fingeren på pulsen. Se seneste nyt her.