Samsung F210 mere mp3-afspiller end telefon

Mp3-afspiller med mobil. Intern hukommelse på 1 GB og mulighed for udvidelse, radio og op til 18 timers musik, hvis mobilen er slukket.

Samsung F210 mere mp3-afspiller end telefon

Sidste år kom Samsung X830. F210 er dens opfølger.

Samsung F210, er en lille enhed, som mere er mp3-afspiller med telefon, fremfor telefon med mp3-afspiller.

Den har nyt tastatur med tre taster i hver række, i modsætning til forgængeren, som kun havde to taster i hver række. Der er RDS-stereoradio, og plads til et eksternt memory-kort. Desuden er der mulighed for genkendelse af musiknumre.

Med mobilen følger en adaptor, så du kan bruge dine yndlingshovedtelefoner.

Selv om mobilen er en mp3-mobil, kan du også bruge den til video, podcast og som musikafspiller uden høretelefoner. Den har to megapixel kamera og integreret hukommelse på en gigabyte.

I første omgang lanceres F210 i en dyb mørkeblå farve.

Vægten er nede på 72 gram. Målene er 87,8 x 31 x 20,5 mm. Standbytiden er 265 timer – taletiden er 3,3 timer. Slås telefondelen fra kan den holde strøm på musik i op til 18 timer.

Samsung F210 er i butikkerne i oktober måned til cirka 2600 kroner.

Sidste tilføjelse til sagen

Siden redaktionen kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 13/9/2007 publicerede vi en artikel omkring temaet Sansa View, lille mp3-afspiller med stor kapacitet – Historien bringes videre her. Se også seneste nyt om emnet her.