Samsung flytter produktionen af low- og midend telefoner til Kina

Produktionen af Samsungs low/mid-range smartphones skal i højere grad outsources til andre selskaber i blandt andet Kina.

Samsung flytter produktionen af low- og midend telefoner til Kina

Som en del af planen om at blive den altoverskyggende smartphone producent vil Samsung nu overveje at outsource produktionen af flere low/mid-end smartphones til kinesiske underleverandører. Dette gør telefon-produktionen billigere og skaber plads på deres egne fabrikker til at lave high-end smartphones.

Den mest succesfulde smartphones som Samsung ikke selv har samlet, er Galaxy Trend Duo som blev lavet i over 10 millioner eksemplarer af Zhounghuan Telecommuniation i Tianjin i Kina.

Med den success Samsung oplever er det naturligt, at de ønsker at skabe luft i deres eget produktionsapparat for at være klar på – som de selv siger – en stadigt stigende efterspørgsel efter deres produkter.

Opdateringer i sagen

Interessen for tematikken fortsatte. mobilsiden gik et skridt videre. 11/11/2013 vinklede vi sagen videre med sagen om Android fører igen…med mest malware – Den kan læses her. Se de seneste nyhede om temaet her.