Samsung fører an på smartwatches

Det kan godt være, at Apple har udfordret Samsungs position som salgskonger af smartphones, men Samsung holder stadig topplaceringen på urene

Samsung fører an på smartwatches

Samsung og smartwatches er ved at hænge godt sammen, for ikke nok med at Samsung har lavet en masse modeller, så sælger de også bedst. Det viser en opgørelse fra Statista.

I fjerde kvartal af sidste år solgte Samsung på verdensplan 1,2 millioner smartwatches. Andenpladsen gik til amerikanske Pebble, der startede som et projekt på Kickstarter, der stod for en halv million færre end koreanerne.

Læs også: OPPO-smartwatch lækket på billeder

Samsungs store udvalg af smartwatches kan let være den afgørende faktor i denne ligning, da der både er alternativer til folk med sporty ønsker og mere klassiske behov i et smartwatch.

For nylig kunne Tim Cook gå i detaljer med det kommende Apple Watch, som blandt andet fås i en række forskellige priser, og det kan meget vel blive Samsungs største udfordrer fremover.

Fortællingen går videre

Historien har udviklet sig. Siden vi publicerede artiklen er der kommet mere til historien. mobilsiden kørte videre med bolden. 9/3/2015 fik historien nye ben at gå på med en artikel der tunede ind på OPPO-smartwatch lækket på billeder – Den videre beretning kan læses her. De seneste nyhedsartikler om temaet “Smartwatch” finder du her..