Samsung Galaxy S4 – defekte batterier svulmer op

Samsungs topmodel Galaxy S4 lider måske af en defekt i batteriet, der kan få det til at svulme op.

Samsung Galaxy S4 – defekte batterier svulmer op

Samsungs topsælgende smartphone, Galaxy S4 lider måske af en batteridefekt, der i værste tilfælde kan få batteriet til at svulme op.

På Mobilsiden.dk har vi kendskab til flere brugere, der har oplevet at deres Samsung Galaxy S4, begynder at opføre sig underligt, og i værste tilfælde, at batteriet svulmer op.

Senest har vi fået en henvendelse fra en bruger, der fortæller, at hans Galaxy S4 begyndte at opføre sig underligt for 14 dage siden og batteriet endte med at svulme op.

Brugeren skriver således i en mail til Mobilsiden.dk:

 – “Jeg har haft problemet i 14 dages tid, hvor den fløj rundt i batteri-procent – den slukkede f.eks ved 80% og når jeg tændte igen stod der kun 12%.. slukkede jeg den så igen og tændte stod den f.eks på 40%. Den var ligeledes begyndt at løbe “ægte” tør for strøm alle mulige steder, aldrig ved 0%.. men 15%, 35% osv.. hvor den var helt død og tydeligvis ikke havde mere strøm.”

Privatfoto

Sammen med brugerens forklaring følger to billeder af det defekte batteri, der svulmede så meget op, at bagcoveret blev presset ud.

Og brugerens historie er tilsyneladende ikke enestående. Flere brugere på Trusted Reviews beretter om lignende problemer, og om uklarhed i forhold til ombytning af defekte batterier.

På Samsungs danske Facebookside findes også en samtale mellem en bruger og Samsung, hvoraf det fremgår, at Samsung erkender at en række batterier er ramt af en defekt.

Batterierne ombyttes hos nærmeste servicecenter, som oplyses hos Samsung Support på tlf. 7070-1970.