Samsung Galaxy S5 Active på vej til Europa

Indtil nu har det kun været amerikanerne, der har kunnet få fingre i den aktive version af Galaxy S5, men ikke længe

Samsung Galaxy S5 Active på vej til Europa

En af Samsungs mange versioneringer er den mere robuste version af Samsung Galaxy S5, som hedder Samsung Galaxy S5 Active, og den er på vej over atlanten.

Indtil nu har Samsung Galaxy S5 Active kun været forbeholdt folkene på den anden side af Atlanterhavet, men ifølge SamMobile vil det ikke være sådan længe endnu, da telefonen er på vej til Europa.

Læs også: Samsung Galaxy Note 4 – Stadig den største [FØRSTE KIG]

Samsung Galaxy S5 Active er stort set identisk med Samsung Galaxy S5, når det kommer til isenkrammet indeni, men den er mere robust og kan holde til at blive udsat for værre ting end Samsungs flagskib.

SamMobile rapporterer, at prisen vil være 629 euro, hvilket direkte oversat til danske kroner giver en vejledende pris på knapt 4.700,- kroner. Der er dog ingen meldinger om hvilke europæiske lande, Samsung Galaxy S5 Active er på vej til.

Redaktionen har mere i sagen

Det tog ikke lang tid, temaet taget i betragtning, inden der kom nyt i sagen. mobilsiden fortsatte historien. 8/9/2014 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med en historie med fokus på Samsung Galaxy Note 4 – det store billedgalleri – Læs her. Læs også seneste nyt om emnet her.