Samsung Galaxy S6 Edge Clear View cover kan skade skærmen

En række brugere oplever at Samsungs eget Clear View cover til Galaxy S6 Edge, rent faktisk ødelægger skærmen.

Samsung Galaxy S6 Edge Clear View cover kan skade skærmen

Sammen med enhver stor lancering, laver Samsung en lang række tilbehør som eksempelvis covers. Oftest er disse tilbehørsdele, når de kommer fra producenten selv, ganske fornuftige idet de jo specifikt er designet til at passe til telefonen, dog koster delene som regel også noget mere end når man køber fra en anden part.

Læs også: Mindre opdatering ruller ud til Galaxy S6 og S6 Edge

Den første runde af Clear View covers til Samsung Galaxy S6 Edge har tilsyneladende et noget skidt problem, de skader den skærm de er designet til at beskytte. Clear View coveret er designet i gennemsigtigt plast, så man kan skimte tiden og andre informationer uden at åbne coveret.

Læs også: RAW fotografering på vej til Samsung Galaxy S6

En række brugere fra XDA rapporterer at de oplever at coveret rent faktisk ridser skærmen, og har leveret en række billeder der viser hvor galt det er gået. Problemet er ikke set på Galaxy S6 modellen, der spekuleres derfor i, at de buede kanter på Edge modellen, tillader at der kommer noget skidt ind mellem skærm og cover, og det hårde plastik efterfølgende graver skidtet ned i skærmen.

Kilde: Android Police

Videre om emnet

Siden redaktionen publicerede denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden kørte videre med bolden. Allerede d. 2/5/2015 gik redaktionen videre med nyheden LG G4: Se demonstration af QuickCircle cover (video)Klik her for at læse artiklen.. Den absolut seneste udvikling i sagen kan du følge her.