Samsung Galaxy S6 kommer i en ny farve

Snart kan du vælge Samsung Galaxy S6 i ikke bare 4, men 5 farver. En ny farve er nemlig spottet på Samsung's hjemmeside.

Samsung Galaxy S6 kommer i en ny farve

Samsung introducerer snart en ny farve af den allerede yderst populære Samsung Galaxy S6, som kommer i butikkerne om en lille måneds tid.

Læs også: Samsung Galaxy S6: Muskelbundt gemt bag metal og glas

Under fremvisningen af den nye topsmartphone fremviste Samsung fire farvemuligheder: White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum og Blue Topaz – med andre ord hvid, sort, guld og blå. Men nu bliver det snart tid til at byde en brun variant velkommen.

Det afslører Samsung selv på deres egen hjemmeside. Det er på den engelske side, at denne ekstra farvemulighed fremgår sammen med de fire normale farver.

Noget tyder dog på, at Samsung er lidt for tidligt ude med nyheden, for når du vælger den brune farve, forsvinder billedet af smartphonen og den tilhørende tekst fuldstændigt. Derfor er der heller intet billede af denne femte farvemulighed at vise frem endnu.

Læs også: Her kan du forubestille Galaxy S6 og S6 Edge

Eftersom den brune farve kun fremgår på den engelske Galaxy S6-side, rejser der sig også tvivl om, hvorvidt det bliver en eksklusiv farve kun i Storbritannien, eller om den også bliver tilgængelig i lille Danmark. Der er ikke andet for end at vente på nyt fra Samsung selv eller – som så ofte sket – at lækkede billeder dukker op.

Samsung-hjemmeside (brun farve)
Her kan den brune valgmulighed ses på Samsung’s egen hjemmeside.