Samsung Galaxy S6′ ramme fanget på billeder

Rammen til det der skal blive en Samsung Galaxy S6 er fanget på billeder og viser aluminiumsskal

Samsung Galaxy S6′ ramme fanget på billeder

Det franske site nowhereelse.fr har fået fingrene i nogle billeder af den ramme, der skal blive til en Samsung Galaxy S6. Det næste flagskib fra Samsung er efter sigende designet helt fra bunden, men der er alligevel tydelige spor fra Samsungs nye Alpha-linje.

Det franske site har en rimelig god historik i forbindelse med lækager omkring iPhones og Samsung-telefoner, men det skulle være en tidlig version, der er dukket op.

Læs også: Samsung Galaxy S6 rygtes buer på begge sider

Billederne viser tydeligt en kant af metal, der minder om stilen på Samsung Galaxy Alpha, og fra samme telefon finder man også de karakteristiske kanter og hjørner.

Til gengæld er det sværere at forestille sig to buede kanter, som der tidligere er blevet rygtet omkring Samsung Galaxy S6.

Om elementerne på disse billeder vil ligne den endelige version er endnu ikke sikkert, men med tanke på Samsungs tendenser inden for de øvrige modeller kunne det godt se realistisk ud.

Samsung Galaxy S6

Sidste nye om temaet

Der er sket en del siden vi bragte historien. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 19/12/2014 gik redaktionen videre og fulgte op med nyheden om Samsung Galaxy S6 rygtes buer på begge sider – Læs her. Temaet er stadig aktuelt. Klik her for at læse seneste nyt..