Samsung Gear S: telefonuret får dansk pris

Gear S er både armbåndsur og mobiltelefon i samme enhed. Og nu kommer den til Danmark - se prisen her.

Samsung Gear S: telefonuret får dansk pris

Samsung kunne i går præsentere næste udvikling indenfor wearables: Gear S, et smartwatch med indbygget 3G-modem. Og nu kommer det til Danmark.

I modsætning til andre smart-ure er Gear S altså ikke afhængig at været parret med en smartphone før den kan være rigtig smart. Gear S har sit eget 3G SIM-kort, så du aldrig går glip af sociale opdateringer, kalenderaftaler eller andre funktioner når du ikke har mobilen på dig.

Designmæssigt låner Gear S fra Samsungs to seneste smart-ure, Gear Fit og Gear 2. Et to tommer stort kvadratisk display pryder fronten, det største i en smartwatch til dato. Den store skærm er stadig buet for at sikre optimal pasform.

Læs også: Samsung Gear S – telefonuret er blevet præsenteret

Gear S låner også andre funktioner fra smartphones. Et indbygget GPS tilbyder navigation lige ved håndleddet. Til motionister og andre sundhedsbevidste brugere er også en integreret pulsmåler så Gear S kan fungere som selvstændigt løbe-ur. Uret er samtidig IP67 vandtæt.

Samsung Gear får salgsdebut i begyndelsen af oktober til vejledende 2995,- kroner.

Specifikationer Samsung Gear S

Størrelse: 39,8 x 58,3 x 12,5 mm
Skærm: 2” Super AMOLED
Forbindelser: 2G, 3G, WiFi, Bluetooth
Processor: Dual-core 1GHz
Hukommelse: 512MB
Lagerplads: 4GB
Batteri: 300mAh ~ 2 dage
Styresystem: Tizen
Andet: IP67, Pulsmåler, Power Saving Mode, GPS

Redaktionen fastholder fokus på sagen

Temaet er stadig aktuelt. mobilsiden kunne ikke lade være. Efterfølgende d. 28/8/2014 publicerede vi historien om Studiestart: Den store værktøjskasse [TIP]Klik her for at læse artiklen.. Læs også seneste nyt om emnet her.