Samsung i maven på Apple Watch

Selvom de er rivaler, så kommer Samsung til at spille sammen med Apple i det kommende Apple Watch

Samsung i maven på Apple Watch

Samsung er producenter af mange forskellige ting, eksempelvis processorer. Det er en god forretning, og selvom de er rivaler, så har Apple bestilt processorer fra Samsung, som skal få maskineriet til at køre i Apple Watch.

Processorerne vil blive lavet på Samsungs 28nm-process teknologi, og Samsung skal til at sætte gang i produktionen, hvis den seneste hvisken holder stik. Den snakker om en debut til Apple Watch i marts.

Læs også: Apple udvider iOS-tests

Det er ikke første gang, Apple køber ind hos Samsung, der også fik en del af ordren på A9-chippen, der nok kommer til at finde vej til næste omgang iPhone.

Apple Watch er et af de produkter, der har de højeste forventninger hængende omkring sig, og den helt nye produktkategori for Apple kan ifølge mange analytikere få stor betydning for wearables fremtid.

Fortsættelsen:

Sagen er ikke slut. Redaktionen har fulgt op på emnet. mobilsiden kørte videre med bolden. Allerede d. 9/1/2015 bragte vi nyt i sagen med nyheden om Apples App Store solgte for 15 milliarder dollars i 2014 – Følg det videre forløb her. Se også seneste nyt om emnet her.