Samsung overtager herredømmet i Androidgalaksen

Ifølge nyeste tal fra Taiwanesiske DigiTimes, er Samsung ved at nærme sig monopol i Android økosystemet.

Samsung overtager herredømmet i Androidgalaksen

Samsung logoet pryder flere og flere telefoner på verdensplan. Ifølge DigiTimes nyeste undersøgelse, tegner Samsung sig for ikke mindre end 65 procent af alle Android-smartphones. Dermed er Samsung ved at få overtaget i Googles Android økosystem.

Den sidste tredjedel af markedet deles af et hav af aktører. LG Electronics er i front med 7% efterfulgt af Lenovo, Sony Mobile og Motorola Mobility med henholdsvis 6,5 og 4 procent af Android-lagkagen. Med Lenovos nylige opkøb af Motorola vil den kinesiske producent fravriste andenpladsen fra LG.

I de seneste tal fra IDC, står Android for 79% af samtlige smartphones på verdensplan, i alt 950 millioner enheder. Dermed kan Samsung bryste sig af at have produceret over halvdelen af verdenens smartphones.

Mere om emnet

Historien tog relativt hurtigt en ny drejning. mobilsiden fulgte op på sagen. 12/3/2014 publicerede vi en artikel omkring Sony QX100 anmeldelse – billeder i plakatstørrelse til mobilen [PRODUKTTEST]Klik her for at læse den påfølgende artikel.. Få også seneste nyt om emnet her.