Samsung planlægger verdens største tablet

Ifølge rygterne på internettet så forlyder det, at Samsung er på vej med verdens største Android-tablet.

Samsung planlægger verdens største tablet

Rygterne florerer på nettet om en 11.6 tommer Galaxy Tab fra Samsung, som i såfald vil blive verdens største Android-tablet.

Den skulle eftersigende have en 2 GHz dual-core Exynos 5250 processor, Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) og formentlig have en Retina Display skærm.

Den skulle også komme med en smart pen (S-Pen), som også kendes fra Samsung Galaxy Note, hvilket blandt andet skal differentierer den fra Apples iPad.

Rygterne bekræftes af Android And Me, hvor en reporter fra siden siger, at han spottede en prototype af en Samsung tablet til CES-messen i Las Vegas. Efterfølgende blev han kontaktet af Samsung ansatte, som bad ham slette billeder af denne.

Den tyske hjemmeside Tabtech skriver, at de forventer Samsung præsenterer denne nye tablet til Mobile World Congress 2012, som foregår i perioden 27. februar og frem til 1. marts 2012 i Barcelona.

Messen dækkes af Mobilsiden.dk. 

Fortællingen fortsætter

Sagen har udviklet sig. Siden vi kørte artiklen er der sket mere. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 28/1/2012 havde vi dette at sige med historien Acer-tablet med super HD-skærm – Du kan læse den her. Få også seneste nyt om sagen her.