Samsung salgstal afsløret

De normalt fortrolige salgstal fra Samsung er nu blevet afsløret for perioden juni 2010 til juni måned i år.

Samsung salgstal afsløret

Endnu et hemmeligt dokument er blevet afsløret under retssagen mellem Apple og Samsung. Denne gang omhandler det Samsungs normalt strengt fortrolige salgstal for smartphones og tablets i perioden juni 2010 til juni 2012. Det skriver Appleinsider.com.

Retssagen har givet indblik i begge selskabers økonomi i den to årige periode, og de netop afslørede salgstal fra Samsung har særlig interesse, da selskabet ikke oplyser de specifikke salgstal normalt.

Fra juni 2010 til juni 2012 solgte Samsung 21.25 millioner smartphones, der tilsammen gav en omsætning på omkring 7,5 milliarder dollars. Galaxy S II var den bedst sælgende med mere end 4,1 millioner eksemplarer.

Det er ikke hele Samsungs produktportefølje, som er repræsenteret i tallene, men kun de der mistænkes for at overtræde Apples patenter.

Mere om sagen

Selvfølgelig fulgte vi op. mobilsiden gik videre med historien. Allerede d. 10/8/2012 kørte vi en opfølgning med artiklen om Nokia Play 360 højtaler – lækker lyd til høj pris (produkttest) – Historien finder du her. Temaet lever stadig. Tjek de sidste nyheder om Smartphone..