Samsung stopper Android 4.3 opdatering til Galaxy S III

Android 4.3 opdateringen til Galaxy S III er fyldt med fejl, hvilket er grunden til Samsung har stoppet denne midlertidigt.

Samsung stopper Android 4.3 opdatering til Galaxy S III

For omkring to uger siden startede Samsung udrulningen af den længe ventede Android 4.3 opdatering til Samsung Galaxy S III, men brugerne klagede fra starten over forskellige fejl. Det skriver Sammobile.com.

Sammobile.com testede også opdateringen, og synes det vidnede at den var sendt ud inden den var helt klar – formentlig for at flere telefoner kunne understøtte Galaxy Gear.

Samsung Knox var heller ikke understøttet i software opdateringen Galaxy S III, selvom Samsung havde lovet at Knox ville komme sammen med Android 4.3 opdateringen.

De fejl brugerne har klaget over er alt fra, at telefonen sluger batteri efter opdateringen, samt enheden ”fryser fast”, enheden er svær at vække og det kan tage lidt tid, problemer med WiFi, samt problemer med multitasking og nogle yderligere problemer.

 – “Da vi er ved at undersøge de problemer visse kunder har meldt om på Galaxy S3 4.1 Jelly Bean opdateringen, er muligheden for at hente opdateringen midlertidigt suspenderet. Vi er dedikerede til at give vores kunder den bedst mulige mobile oplevelse, og vil sørge for at muligheden for at opgradere bliver tilgængelig igen hurtigst muligt,” er meldingen fra Samsung Danmark til Mobilsiden.dk.

Denne officielle udmelding fra Samsung Mobile UK bekræfter altså, at Samsung har suspenderet opdateringen midlertidigt.