Samsung teknologi muliggør ekstrem plads og ydelse

Smartphones med 256GB lager, der giver PC’er baghjul, er under opsejling

Samsung teknologi muliggør ekstrem plads og ydelse

Sløv lagerteknologi har længe været en flaskehals for både mobiltelefoner og tablets, med sløje app-opstartstider og manglende plads.

Med Samsung nyligt annoncerede lagerteknologi, bliver dette dog fortid, for selskabet er nemlig klar med deres første 256 GB chip med UFS 2.0.

Det betyder, at smartphones og tablet nu kan ekviperes med op til 256 GB lager – nok til at rumme omkring 50 Blu-ray titler på det interne lager.

Se også: Lagerplads og microSD kan ikke slås sammen i Galaxy S7 og LG G5

Hurtigere end en desktop SSD

I daglig brug, bliver det den tjeppe ydelse der vil bemærkes. UFS 2.0 teknologi muliggør nu overførselshastigheder på op til 850 MB per sekund – halvanden gange mere end desktop-SSD kan levere.

Skrivehastighederne oplyses til at ramme 260 MB per sekund, en tredobling i forhold til markedets hurtigste micro-SD løsninger.

Omsat til dagligdagsydelse betyder de teknologiske fremskridt at du kan forvente at apps, spil eller film åbnes mindst dobbelt så hurtigt end med dagens løsninger.

Samsung leverer i dag lager-chips til selskabets egne smartphones, men også til, blandt andre, ærkerivalens Apples iPhones.

Læs også: Microsoft OneDrive-trick: få din lagerplads tilbage [TIP]

Seenste nyt om emnet

Fortællingens videre forløb. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 29/2/2016 rettede vi nyt fokus på sagen med et indlæg om Huawei allierer sig med tysk luksusbrandKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Den absolut seneste udvikling i sagen kan du følge her.