Samsung vil fortsat levere komponenter til iPhone

Apple og Samsung er både konkurrenter og samarbejdspartnere. Komponenter fra Samsung forbliver i iPhone indtil 2015.

Samsung vil fortsat levere komponenter til iPhone

Samsung og Apple er på nogle punkter fjender og store konkurrenter, men på den anden side så er de også vigtige for hinanden.

Apples iPhone har eksempelvis tidligere været med Samsung-komponenter og Samsung vil være en vigtig samarbejdspartner for Apple frem til 2015 – til produktionen af det der løst omtales som ”iPhone 7”. Det skriver Mobilen.no via Android Authority.

Det er dog ikke mere end nogle få uger siden, at Apple offentliggjorde de ville skære ned på komponenter fra Samsung, da de havde indgået en aftale med TSMC.

Forklaringen på, at de nu er tilbage med en aftale med Samsung skulle være, at de er længst fremme i udviklingen af 14 nanometer-teknolig – noget der bruges i fremtidens processorproduktion. I dag bruger Apple A6 chip, som Samsung har produceret – og den skulle få navnet A9 med 14 nm-teknologien.

Det sidste nye i sagen

Meget er sket siden vi publicerede artiklen. mobilsiden har holdt fast i temaet. 16/7/2013 fik historien nye ben at gå på med fortællingen om iPad Mini med Retina Display er udskudt til 2014 – Følg det videre forløb her. Aktuelt nyhedsstof om emnet kan du læse her..