Samsungs chefdesigner stopper på grund af Galaxy S5

Samsungs chefdesigner tager konsekvensen efter at Samsungs enheder de sidste par år har fået hårde ord med på vejen

Samsungs chefdesigner stopper på grund af Galaxy S5

Samsungs Galaxy serie er efterhånden så populær og velkendt et brand, at de fleste konkurrenter må være misundelige. Men ikke alting er fryd og gammen. For nogle af de kritikpunkter, Samsungs produkter ofte får, er, at de simpelthen bruger for billig plastik i forhold til prisen. Ser man på konkurrenterne HTC One og Apples iPhone bruger de begge aluminium.

I vores egen anmeldelse skrev vi også at ”[d]et er ærgerligt, at Samsung ikke anvender ædlere materialer til at omfavne deres darling”. Og plastikken var en af årsagerne til, at Galaxy S5 ikke fik de fulde 6 stjerner.

Men også selve designet lige fra Galaxy S3, S4 og nu også S5 har fået lidt kritik i mange medier, og det gør nu, at Chang Dong-hoon, der er chef for Samsungs smartphone design, har valgt at træde tilbage.

Chang stopper dog ikke helt, for han kommer til at være inde over den overordnede designstrategi. Changs afløser, Lee Min-hyouk, var før vice president for smartphonedesign og kan således nu træde et skridt længere op på karrierestigen i Samsung.

Hvad synes du om Samsungs Galaxy design? Er det på tide, at chefen stopper, eller kan du godt lide designet?