Samsungs nye, designorienterede Galaxy A3 og A5 kommer snart

De nye Samsung Galaxy A3 og A5 med deres metalramme og nye designsprog kommer til landet sidst på måneden

Samsungs nye, designorienterede Galaxy A3 og A5 kommer snart

Med Samsung Galaxy Alpha gik Samsung en ny vej i sin måde at designe smartphones, og det udmundede i Galaxy A-linjen. De første to i form af Samsung Galaxy A3 og Galaxy A5 kommer til Danmark den 30. januar.

Samsung Galaxy A3 og A5 er de tyndeste smartphones fra firmaet til dato, skal forsøge at ramme de sociale og det design, som er oppe i tiden, siger Jimmy Voss, som er salgschef for Samsung i Norden.

Læs også: Samsung Galaxy A7 lanceret: Verdens tyndeste stormobil

Begge de to telefoner kommer i farverne hvid, guld, sort og sølv,har 4G og en række af Samsungs funktioner. Galaxy A3 med en skærm på 4,5” har en vejledende pris på 2500 kroner, mens den 5” store Galaxy A5 har en vejledende pris på 3300 kroner.

Storebroren til de to er Samsung Galaxy A7, og den ventes til landet inden første kvartal er omme. Farvemulighederne vil være de samme, men der er endnu ikke fastlagt en vejledende pris på Galaxy A7.

Efterfølgende nyt

Redaktionen har fulgt udviklingen og her er fortsættelsen på historien. mobilsiden gik videre med sagen. 14/1/2015 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med nyheden Samsung Galaxy Note Edge – Note 4 med et twist [TEST]Klik her for at åbne artiklen.. Og der er sket meget siden. Klik her for at læse seneste nyt om temaet..