Samsungs projektormobil i butikkerne

Sommerens mobil-hit kan blive Samsungs nye projektormobil, som kan vise billeder, film m.m. i op til 50 tommer.

Samsungs projektormobil i butikkerne

At Samsung er sponsor for det danske fodboldlandshold er vidst ingen hemmelighed, men nu får et Samsung produkt måske også hjælp af fodbolddrengene, hvis successen på banen fortsætter.

Danmark vandt overraskende 1-0 over Holland i lørdags, og fortsætter de med sådanne resultater kan EM-triumfen fra 1992 måske gentages – og så vil de fleste elske at invitere vennerne på besøg til landskamp, med kæmpe skærm på op til 50 tommer.

Det kan fikses med den nye Galaxy Beam, som er en mobiltelefon med en indbygget projektor.

Telefonen har en tykkelse på kun 1,2 centimeter, men det er lykkedes Samsung at få plads til en indbygget projektor.

Skærmen på Galaxy Beam er på 4 tommer, men via projektoren kan billedet komme op på hele 50 tommer, hvis du projekterer det op på en stor hvid flade eksempelvis en bar væg.

– Video: Se Samsung Galaxy Beam i aktion

Er du ikke ramt af fodboldfeberen, eller sport generelt – så kan du også på Beam se billeder, YouTube-videoer eller andet indhold fra telefonen.

Samsung Galaxy Beam
Samsung Galaxy Beam

Beams specifikationer

Den indbyggede projektor i Samsung Galaxy Beam er med 15 lumen i lysstyrke, hvilket betyder billedet bliver pænt i op til 50 tommer.

Telefonen kommer med Android 2.3, og er har en 1GHz dual-core processor, et 5 megapixels kamera, frontkamera på 1,3 megapixels og kan optage video i 720p/30fps. 

Telefonens fysiske mål er 124x64x12,5 mm. og den har en vægt på 145 gram, det medfølgende batteri er på 2.000 mAh – den har 8 GB intern hukommelse og understøtter hukommelseskort op til 32 GB. 

Du kan købe Samsung Galaxy Beam til en vejledende udsalgspris på 3.900 kroner.

Læs også:
 – Ny projektortelefon – Samsung Galaxy Beam
 – Specifikationer på Samsung Galaxy Beam

Opfølgning på sagen

Siden vi publicerede denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden gik videre med historien. 5/6/2012 blev sagen bragt videre med artiklen Video: Hvad kan Galaxy S III og iPhone 4S holde til? – Den videre beretning kan læses her. Temaet er fortsat relevant. Klik her for de seneste nyheder..