Scan en pige og køb sprut

På Vig Festival kan du scanne piger med 2D-koder og købe shots.

Scan en pige og køb sprut

2D-koder er ved at dukke op alle mulige steder fra produkter til plakater på bygninger, og ved at scanne de små sort/hvide kasser med din smartphone kan du få ekstra oplysninger, deltage i konkurrencer eller som på Vig Festival – købe shots med mobilen.

Vig Festival har nemlig i samarbejde med danske Gateconnector udtænkt en smart idé til den populære festival, som starter i dag og slutter på lørdag.

De sender nemlig teams rundt på festivalen og ved at scanne 2D-koder placeret på dem, kan du via mobilregningen købe små shots i reagensglas og du behøver altså ikke tænke på, hvor mange penge du skal rende rundt med i pungen.

Det er Gateconnector, der har udtænkt idéen med at scanne 2D-koderne på alt lige fra t-shirts, bikinier og falske tatoveringer som en ny og sjov sommerbetaling. 

Er du allerede på festivalen, eller skal du besøge den i de kommende dage, skal du altså blot finde din smartphone frem, sørge for du har et scanningsprogram (f.eks. Scanlife), og så er det ellers bare med at gå på jagt efter piger med 2D-stregkoder.

Så er det eneste spørgsmål bare, om du tør se på din telefonregning efter festivalen ?