Se billeder taget med Samsung Galaxy S III

Vi har taget nogle fotos med Samsung Galaxy S III. Se dem her.

Se billeder taget med Samsung Galaxy S III

Samsung har sat et kamera på 8 megapixels i Galaxy S III, og umiddelbart er kvaliteten af billederne udmærket.

Som du kan se i nedenstående galleri, kan det være en udfordring for kameraet, at håndtere det enorme lysindfald vi har i Danmark i disse dage, på grund af det kraftige solskin. Men generelt bliver billederne virkelig fine.

Vi opdaterer løbende galleriet med nye fotos.

Kameraet indeholder alle de standardfunktioner der kendes fra mobilkameraer, så alt fra makrofotos til ansigtsgenkendelse over HDR-fotos er en mulighed. Men også den såkaldte ”Burst-mode” er til stede, præcis som i HTC One-produkterne, der netop sælges på denne funktion.

Når ”burst” aktiveres, kan man enten anvende den almindelige burst-mode, hvor der tages op til 20 billeder, ved at holde udløserknappen inde, eller aktiverer funktionen ”Bedste billede”, hvor telefonen ud fra en serie billeder, hjælper dig med at udvælge det bedste, og smider resten væk – så hukommelsen ikke fyldes med billeder du alligevel behøver.

Begge funktioner er meget anvendelige, hvis man ryster på hånden eller skal tage billeder af noget der bevæger sig.

På fotos kan mobilen genkende ansigter, og give dig mulighed for at linke ansigtet med en kontaktperson. Hvis personen efterfølgende genkendes på andre fotos, spørger GS III selv, om det er den pågældende person. Du kan ved at klikke på tag’et sende billedet til den eller de som er på det.

Jeg synes fotofunktionerne i telefonen er virkelig gode, jeg kunne dog ønske, at burst/bedste billede, ikke var noget man skulle vælge, men noget der var aktiveret som standard, som på HTCs One-mobiler.

Videooptageren kan skyde video i op til Full HD 1080p, og der kan re-fokuseres, og zoomes, mens optageren kører.

Hvis du har Dropbox aktiveret gemmes en kopi af alle fotos og videoklips i skyen.

Læs også:
Test af Samsung Galaxy S III

Billeder taget med Samsung Galaxy S III