Se den længe ventede spiltelefon

Sony Ericsson er på vej med en kombineret Android smartphone og en PSP (PlayStation Portable).

Se den længe ventede spiltelefon

Selvom smartphones har udviklet sig til en af de foretruke platforme for spil, så er det ofte en anden type af spil end det kendes fra konsollerne. En af årsagerne er at styringen via den berøringsfølsomme skærm giver andre muligheder, ligesom der er former for styring den er mindre god til.

Til spil på farten har Sony deres PSP – PlayStation Portable – og på et tidspunk opstod ideen om at smelte den sammen med en smartphone. Altså så gameren får det bedste fra begge verdener i en og samme enhed.

PSP Phone har været undervejs i nogen tid nu, men at dømme efter de seneste lækkede informationer og video, må den være ganske tæt på at blive lanceret officielt.

Der er dog endnu lidt usikkerhed om hvilke data det endelige produkt ender med. Den er set både med Android Froyo (v2.2) og Gingerbread (v2.3), ligesom Sony angiveligt også kigger på Android Honeycomb (3.0).

På ovenstående video er telefon-konsollen udstyret med Android Gingerbread.

 

Videre om temaet

Næste vinkel om emnet er også publiceret. mobilsiden fortsatte historien. 30/11/2010 havde redaktionen fokus på nyheden; Onde apps spreder sig – Du finder artiklen her. Vi har fastholdt interessen for emnet. Læs de sidste nyheder om Smartphone..