Se unboxing af Apple Watch i guld til 82.000 kroner

Apples 18 karat guldbelagte og ganske dyre Apple Watch Edition leveres nu til kunderne. Se en unboxing af det 82.000 kroner dyre ur her.

Se unboxing af Apple Watch i guld til 82.000 kroner

Apple skabte store overskrifter ved offentliggørelsen af Apple Watch-urene, som er ganske pebrede i prisen – såfremt du skal have fat i udgaverne belagt med 18 karat guld.

Læs også: Første Apple Watch-opdatering tilføjer dansk sprog

Sådan et af slagsen er netop landet hos en YouTube-bruger med navnet TechRax, der har pakket det op foran kameraet.

Han har vovet at bruge intet mindre end $10.000 eller hvad der efter de europæiske priser svarer til 82.000 kroner for et Apple Watch Edition på 38 mm med en sort sportsrem.

Hans unboxing af det dyre ur afslører også en noget anderledes indpakning end det ”billige” almindelige Apple Watch med den aflange boks.

Læs også: Apple Watch salget køler ned

Med Watch Edition medfølger der blandt andet en pudseklud, en tyk instruktionsbog med et indblik i produktionen af gulduret og en æske, der med en særlig overflade beskytter guldbelægningen mod misfarvning.

Se den nye unboxing af det knap 82.000 kroner Apple Watch i videoen herunder.

Mere om emnet

Redaktionen kunne ikke gøre andet end at følge op på fortællingen. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 25/5/2015 kom der nyt i sagen med en ny vinkling på emnet Apple Watch salget køler nedKlik her for artiklen.. Det sidste ord er ikke skrevet. Tjek seneste nyt her.