Selv ikke Apple har råd til at bruge display i safirglas på iPhone 6

Det har rygtes at Apple skulle benytte safirglas til displayet på iPhone 6, men Taiwanesiske kilder fortæller at det har vist sig for dyrt.

Selv ikke Apple har råd til at bruge display i safirglas på iPhone 6

Det har tidligere været på bordet at Apple skulle begynde at producere større mængder af displays i safirglas, efterfølgende dukkede et patent op som beskrev et ekstra modstandsdygtigt display. Dette affødte nogle spekulationer om, at Apple havde planer om at erstatte deres Gorilla display som de historisk har benyttet, med et display i safirglas.

Dette lader dog ikke til at blive tilfældet alligevel. Den kinesiske side MyDrivers citerer kilder fra den Taiwanesiske distributionskæde som fortæller at det er “usandsynligt at iPhone 6 vil have display i safirglas”.

Apple investerer 3 milliarder i safirglas teknologi

Apple har dog forsøgt og der er angiveligt nogle prototyper i spil, men ifølge den unavngivne kilde, er produktionskapaciteten for lav og prisen for høj. Dog fortæller den selv samme kilde at det forventes at Apples kommende iWatch vil have display i safirglas.

Safirglasset er i dag benyttet til at dække over kameralinsen og fingeraftryks-læseren, men det koster altså også i omegnen af ti gange så meget, hvilket angiveligt er for meget hvis det skal dække hele skærmen.

Kilde: TechRadar

Flere nyheder om Apple

Vi følger op med den seneste udvikling. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. Allerede d. 15/2/2014 gik redaktionen videre med nyheden; Apple og Samsung kan ikke enesKlik her for den efterfølgende artikel.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt om sagen..