Skal konkurrenter frygte Huawei?

AFSTEMNING: De seneste måneder har kinesiske Huawei for alvor trukket op til kamp, tror du de kan få en del af markedet?

Skal konkurrenter frygte Huawei?

Huawei har eksisteret siden 1988, men det er først de senere år virksomheden for alvor er trådt i karakter i de vestlige lande. Det er primært sket med netværksteknologier, og de seneste par måneder har Huawei vist de mener det alvorligt når de siger de vil erobre det europæiske smartphone-marked.

Huawei har omkring 110.000 ansatte der i det seneste årsregnskab står bag en omsætning på omkring 165 milliarder kroner, og et overskud på cirka 25 milliarder. Det skriver Computerworld.dk.

I Danmark kender vi bedst Huawei, som producent til vores mobile bredbånds modem. Men de viser med telefoner som eksempelvis Huawei Honor, samt præsentationen af de kommende topprodukter, at de vil til tops.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Efterfølgende om emnet

Siden vi kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden gik videre med historien. 16/4/2012 postede redaktionen en ny vinkel med en ny vinkel på temaet Huawei tester Android 4.0 til Honor – opdatering på vej – Læs videre her. Vi følger op på temaet. Læs de seneste nyheder her.